0 Parentium Media - Poreč - službene stranice

Uvjeti korištenja web portala parentium.com

Portal parentium.com

Portal parentium.com osnovan je 2003. godine. Upisan je u Upisnik pružatelja medijskih usluga Agencije za elektroničke medije, a kod ISSN ureda za Hrvatsku upisan je pod brojem 1334-6792.

Portal svakodnevno donosi vlastite sadržaje, a prenosi i sadržaje iz drugih medija, besplatne sadržaje, sadržaje oglašivača, komentare i priloge čitatelja te poveznice na druge web stranice.

Poveznice na vanjske web stranice portal Parentium objavljuje u dobroj vjeri i ne može se smatrati odgovornim za njihov sadržaj.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala na domeni parentium.com automatski prihvaćate ova pravila korištenja.

Korisnici portala dužni su redovito čitati pravila korištenja

Nije dozvoljeno korištenje bilo kojeg dijela portala u nezakonite svrhe.

Pravila korištenja

Vlasnik portala (Parentium Media iz Poreča) sadržaje korisnicima pruža u dobroj namjeri. Svi korisnici imaju pravo koristiti sadržaje portala ukoliko ne krše ova pravila korištenja. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i vlasnika portala ni u kom slučaju ne možete smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem njegovih sadržaja.

Pristup portalu Parentium dozvoljen je svima.

Korištenjem sadržaja portala Parentium prihvaćate sve rizike proizašle iz njegova korištenja te prihvaćate koristiti sadržaj portala isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Komentari

Komentiranje članaka portala Parentium na društvenim mrežama je besplatno. Komentari koje korisnici portala ostavljaju moraju biti pristojni. Nisu dozvoljeni uvredljivi ni pogrdni komentari, kao ni komentiranje sa ciljem izazivanja nereda. Nisu dozvoljeni ni komentari sa nezakonitim, klevetničkim, prijetećim, opscenim ni diskriminirajućim sadržajima.

Moderatori na portalu imaju diskrecijsko pravo uklanjanja svakog komentara koji ne zadovoljava prethodno navedena pravila.

Autorska prava

Portal Parentium polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, audio i vizualne materijale, baze podataka i programski kod) te se njihovo neovlašteno korištenje smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Neovlašteno je i korištenje bilo kojeg drugog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (sadržaji partnera, oglašivača, korisnika itd.)

Dopisnici i drugi vanjski suradnici portala Parentium odgovorni su za poštivanje autorskih prava kad su u pitanju dostavljeni materijali.

Ukoliko smatrate da je portal Parentium povrijedio vaša autorska prava, molimo da nam se odmah javite kako bismo slučaj razmotrili a sporne sadržaje uklonili ako je vaša žalba utemeljena.

Zaštita privatnosti

Portal Parentium privatnost korisnika štiti u najvećoj mogućoj mjeri. Obvezuje se da osobne podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala neće nikako osim uz izričitu dozvolu korisnika na bilo koji način davati na uvid trećoj strani.

Portal Parentium se obvezuje čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršennja ovih pravila korištenja ili bilo kakve nezakonite aktivnosti korisnika.

Portal Parentium ne snosi odgovornost za kršenje GDPR i drugih uredbi od strane onih koji portalu  dostavljaju tekstualne, grafičke, video i druge materijale za objavu.

Izmjene pravila korištenja

Portal Parentium pridržava pravo povremene izmjene ovih pravila bez prethodne najave.

Portal Parentium nije odgovoran za moguće posljedice proizašle iz promjena ovih pravila korištenja.

Kontakt:

Parentium Media
Obrt za marketing i izdavaštvo
Vl. D. Požarić

I.M.Ronjgova 6
Poreč HR-52440

Tel.: 097 71 35 973

Marketing: marketing@parentium.com
Vijesti: vijesti@parentium.com
Urednik: urednik@parentium.com

OIB: 86421036390

IBAN: HR9323600001101922770